Focaccia cipolle e zucca
TM6

Focaccia cipolle e zucca

4.9 (25 ocen)

Składniki

Impasto

  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    lub 10 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone

Farcitura

  • 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1278.2 kJ / 305.5 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
49.1 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
1.5 g
Sód
718.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy