Cheesecake al Prosecco
TM6

Cheesecake al Prosecco

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 8 g di gelatina in fogli
  • 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
  • 90 g di burro morbido a pezzi
  • 200 g di Prosecco
  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 80 g di zucchero
  • 170 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
  • frutti rossi misti freschi, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1380.2 kJ / 329.8 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Błonnik
0.7 g
Sód
248.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy