Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (opcjonalnie)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 211.1 mg
Alternatywne przepisy
Anacardi speziati
30 Min
Pane all'acqua
4 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45 dk
Cracker con farina di lenticchie
1sa
Biscotti noci e datteri
1sa
Chips mais e lenticchie
35 dk
Pane al latticello
18h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Impasto base per pane
1sa
Pane semplice
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.