
Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di grano saraceno con salsa al cioccolato (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 pezzi
Składniki
Crêpes di grano saraceno
-
di farina di grano saraceno200 g
-
uova2
-
di zucchero50 g
-
di latte300 g
-
di acqua80 g
-
di burro50 g
Salsa al cioccolato
-
di olio di cocco30 g
-
di latte di cocco, in barattolo160 g
-
di sciroppo di agave60 g
-
di sale3 pizzichi
-
di cacao amaro in polvere30 g
-
di mandorle a lamelle tostate30 - 50 g
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
153 kcal /
639 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
28.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy