Plumcake salato pancetta e datteri
TM6

Plumcake salato pancetta e datteri

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 70 g di Gruviera, a cubetti (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 110 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 180 g di pancetta a dadini
    lub 150 - 180 g di speck a cubetti
  • 150 g di farina + q.b. per infarinare
  • 10 g di lievito in polvere
  • 3 uova
  • 125 g di latte
  • 150 g di datteri denocciolati, a fettine (2 mm)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1267.8 kJ / 303 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
21.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
251.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy