Ofen-Omelette mit Topping

Ofen-Omelette mit Topping

4.4 681 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Eier
    6
  • Milch
    40 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Schalotten in dünnen Ringen
    30 g
  • Zucchini in Würfeln (1 cm)
    250 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Zucker
    1 Prise
  • Feta grob zerbröselt
    40 - 50 g
  • Rucola grob zerzupft
    10 - 20 g
    10 g Basilikum, abgezupft
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    70 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1018 mg
Białko 29 g
Kalorie 2191 kJ / 523 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...