Gurken-Lachs-Ragout

Gurken-Lachs-Ragout

4.3 725 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    10 g
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Öl und etwas mehr zum Anbraten
    10 g
  • Salatgurken geschält, halbiert, entkernt, in Scheiben (5 mm)
    400 g
  • Wasser
    160 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Frischkäse
    80 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (ca. 2 cm)
    250 g
  • Speisestärke
    5 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 510 kcal / 2135 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 813 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...