
Urządzenia i Akcesoria
Gurken-Lachs-Ragout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft10 g
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Öl und etwas mehr zum Anbraten10 g
-
Salatgurken geschält, halbiert, entkernt, in Scheiben (5 mm)400 g
-
Wasser160 g
-
Zitronensaft10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Frischkäse80 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (ca. 2 cm)250 g
-
Speisestärke5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
510 kcal /
2135 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
813 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lecker Low Carb!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy