Risolatte con mele e cannella

Risolatte con mele e cannella

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di mele sbucciate, senza semi, a metà
  • 650 g di latte
  • 50 g di burro a pezzi
  • 250 g di riso jasmine
  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 3 cucchiai di zucchero
  • 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale
  • 200 g panna acida
  • 2 cucchiai zucchero vanigliato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 74.7 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1967.4 kJ / 470.2 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 72.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...