Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
TM5 TM6

Cruditè di verdure con salsa alla panna acida

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
  • 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
  • ¼ di finocchio affettato, con la barba
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di panna acida
  • 30 g di rucola fresca, lavata
  • 1 carota, pelata e affettata
  • ¾ di finocchio affettato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2451 kJ / 586 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
52.8 g
Błonnik
7.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy