![Cruditè di verdure con salsa alla panna acida Cruditè di verdure con salsa alla panna acida](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e73e4084-f5eb-4ffd-bb40-9d43324ea10b/Derivates/c393ada4-b589-4829-bef2-8117527439e4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2451 kJ / 586 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 52.8 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15min
Crema di mais (creamed corn)
30 Min
Mousse speziata
10 min
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 min
Leek and tattie soup
40 min
Lime curd
20 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Sorbetto alla papaya
15min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min