Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2451 kJ / 586 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 52.8 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bernese
20 min
Mini cheesecake al mango
40 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20min
Salsa olandese
30 min
Insalata verde con mele, lime e vinaigrette
15 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Curry vegetariano
35 min
Verdure al curry
1 Std.
Vin brulè
20 min