Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero

Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero

3.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Budino al mango e cioccolato
  • di cioccolato fondente (50% di cacao)
    50 g
  • di polpa di mango maturo, a pezzi
    300 g
  • di agar agar (vedere consigli)
    1 cucchiaino
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • di zucchero di canna
    50 g
  • di bevanda a base di avena
    250 g
Sciroppo allo zenzero
  • di zenzero in polvere
    1 cucchiaino
  • di acqua
    100 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    50 g
  • di zucchero di canna
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...