Wersje kompatybilne
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Budino al mango e cioccolato
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
- 300 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 1 cucchiaino di agar agar (vedere consigli)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 50 g di zucchero di canna
- 250 g di bevanda a base di avena
Sciroppo allo zenzero
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 100 g di acqua
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Budino al pistacchio (vegan)
4 godz. 15 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1h
Panspeziato
1 Std. 30 Min
Purè di mele e sedano rapa
55 Min
Torta di avena con ricotta e crema gianduia
50 Min
Budino al cocco
3 godz. 15 min
Risotto all'Amarone
35 Min