Insalata di surimi e verdure alla giapponese

Insalata di surimi e verdure alla giapponese

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di carote pulite, private delle estremità
  • 1 cetriolo non sbucciato, privato delle estremità e diviso a metà nel senso della lunghezza (circa 400 g)
  • 200 g bastoncini di surimi
  • 150 g mais dolce in scatola prosciugato
  • 100 g di maionese
  • 2 cucchiai di semi di sesamo, tostati
  • 20 g di salsa di soia
  • 10 g di mirin
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 541.3 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 1359.6 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 22.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 21.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...