Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di ciliegie denocciolate
- 20 g di zucchero di canna
- 60 g di burro
- 8 scaloppine di maiale (spessore 3 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 30 g di aceto balsamico
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1126.8 kJ / 269.3 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 207.2 mg
Alternatywne przepisy
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Pollo con le mandorle (per 2 persone)
35min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
1h
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Risotto con fichi e speck
40min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Tagine di pollo con arance caramellate
35min
Pollo in salsa verde
40min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Involtini alla frutta secca
40min
Polpettone con crema di peperoni
55min