Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and ricotta involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1606.5 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Seafood con arroz
45 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Quick veggie pasta salad
30 min