Urządzenia i Akcesoria
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238.3 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blue cheese celeriac wonton cups
Keine Bewertungen
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Peach and cardamom pie
1 Std. 35 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Asturian rice pudding
1 Std.
Pascualina
1 Std. 45 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Rye loaf
40 Min