Urządzenia i Akcesoria
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238.3 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Sabrina's honey bush bars
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Steamed coconut custards
45 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Grain free wraps
15 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Coconut almond "snowballs"
35 min
Coffee date muffins
35 min