Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lentil wraps
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
240.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
566.9 kJ /
135.5 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Date and oat milk
20 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Vegan burgers
45 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Spicy tuna dip
5 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Brown rice
50 min