Ricotta and spinach crespelle "cake"
TM6 TM5

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 (56 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
  • 120 g plain flour
  • 2 tbsp polenta (fine)
  • 2 eggs
  • 350 g milk
  • 20 g olive oil
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
  • 300 g fresh baby spinach leaves
  • 350 g ricotta
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g thickened cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2534.4 kJ / 603.4 kcal
Białko
28.9 g
Węglowodany
35.8 g
Tłuszcz
37.2 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Błonnik
4.8 g
Sód
912.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy