Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de puerro en trozos (5 cm)
- 70 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de chalotas en mitades
- 180 g de patata en trozos (3 cm)
- 50 g de vino blanco
- 550 g de caldo de verduras
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 150 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7878.4 kJ / 1883 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 217.3 g
- Tłuszcz
- 97.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 59.5 g
- Błonnik
- 18.2 g
- Sód
- 244.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Consomé a la reina
50 min.
Sopa de repollo
45 min
Mac and Cheese cheddar
25 min.
Crema San Germán
40 Min
Sopa de arroz salvaje con setas
45 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min.
Sopa francesa de cebolla
1h
Makarounes tis kassou (Macarrones con cebolla caramelizada) - Grecia
1h
Sopa de patata al curry
45 min