Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de puerro en trozos (5 cm)
- 70 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de chalotas en mitades
- 180 g de patata en trozos (3 cm)
- 50 g de vino blanco
- 550 g de caldo de verduras
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 150 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7878.4 kJ / 1883 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 217.3 g
- Tłuszcz
- 97.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 59.5 g
- Błonnik
- 18.2 g
- Sód
- 244.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1小时
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema San Germán
40min
Mac and Cheese con calabaza
1小时 15 分钟
Sopa de patata al curry
45 Min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 Min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Crema de brócoli y queso
40min
Meloso de pasta
20 Min
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Brócoli asado con puerros caramelizados
40min