Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de contramuslos de pollo sin piel con hueso
- 230 g de brandy
- 50 g de piñones
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1888 kJ / 451 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 181.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4 godz. 30 min
Caldereta de mejillones
45 Min
Allipebre de rape
45 Min
Pollo a la catalana
55 Min
Pollo con chocolate y arroz basmati
35 Min
Flanes de parmesano caramelizados
5 Std. 25 Min
Tortilla vaga de pulpo
30 min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1 Std.
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 Min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Arroz con pollo al limón (Cocción de arroz)
45 Min