Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de sal gorda
- 36 ostras limpias
-
150
g de queso pecorino en trozos
lub 150 de queso parmesano en trozos - 120 g de cebolla en cuartos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 250 g de espinacas baby frescas
- 200 g de crème fraîche
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 15 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 303 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 646 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema parmentier de setas shiitake
35 Min
Crema de verduras y gambas
1 Std.
Sopa de melón
1 Std.
Tartaletas de queso brie con salsa de chile y mermelada de frambuesas (Espesar)
2 Std.
Croquetas de piquillo con cebolla caramelizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
9 Std. 30 Min
Crema de zanahoria y curry
1h 20 min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Fondue bourguignon con 4 salsas - Francia
45 Min
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
3h 20 min
Mermelada de chile
35 Min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min