Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de sal gorda
- 36 ostras limpias
-
150
g de queso pecorino en trozos
lub 150 de queso parmesano en trozos - 120 g de cebolla en cuartos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 250 g de espinacas baby frescas
- 200 g de crème fraîche
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 15 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 303 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 646 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50 Min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1 Std. 50 Min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 Min
Cóctel de naranja, fresa y aroma de rosa para dos
10 Min
Smoothie de frutas y verduras
5 Min
Pisco güenazo
10 Min
Pasteles de arroz al vapor (Putos) - Filipinas
1 Std.
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1 Std. 15 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 Min