Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)

Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)

4.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de agua
  • 1500 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 4 dientes de ajo en mitades
  • 1 - 2 cucharadas de pimentón
  • 200 g de vino tinto
  • 2 pellizcos de sal (opcjonalnie)
  • 200 g de arroz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 633 kcal / 2650 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 62.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 874.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...