Cantucci farina di castagne e albicocche secche

Cantucci farina di castagne e albicocche secche

3.4 7 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
40 pezzi

Składniki

  • 3 uova
  • 60 g di stevia
  • 200 g di farina di castagne
  • 150 g di farina di semola integrale
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti
  • 15 g Grand Marnier
  • 100 g di gocce di cioccolato
  • 100 g di albicocche secche denocciolate a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 32.8 kcal / 137.1 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 6.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...