
Urządzenia i Akcesoria
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
40 pezzi
Składniki
-
3 uova
-
60 g di stevia
-
200 g di farina di castagne
-
150 g di farina di semola integrale
-
½ stecca di vaniglia i semini estratti
-
15 g Grand Marnier
-
100 g di gocce di cioccolato
-
100 g di albicocche secche denocciolate a pezzi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
32.8 kcal /
137.1 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
6.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapor di castagna
5 Przepisów
Włochy
Włochy