Wersje kompatybilne
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 uova
- 60 g di stevia
- 200 g di farina di castagne
- 150 g di farina di semola integrale
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g Grand Marnier
- 100 g di gocce di cioccolato
- 100 g di albicocche secche denocciolate, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 137.1 kJ / 32.8 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 6.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cantuccini di Prato
1h
Cantucci bicolore
2h
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1h 30 min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40 min
Composta di castagne, pere e vaniglia
35 min
Fave dei Morti
55 Min
Tortini mandorle e more
55 Min
Fior di castagne
1h 30 min
Panini allo yogurt e farina di castagne
3 godz. 30 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h