Urządzenia i Akcesoria
Mix di spezie per pan di zenzero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
60 g
Składniki
-
40 g di stecche di cannella a pezzi
-
8 g di zenzero in polvere
-
5 g di noce moscata intera
-
10 grani di pepe di Giamaica
-
10 chiodi di garofano
-
25 semi di cardamomo sgusciati
-
1 bacca di anice stellato
-
20 grani di pepe nero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
3.1 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
127 kJ /
30.4 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kolokithokeftedes (Frittelle di zucchine greche)
1 godz.
Ghee
20 min
Gelatine limone e zenzero
1 godz. 30 min
Mix di spezie zucca
Brak ocen
Chutney more e cipolle
7 godz.
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Pane alle zucchine e carote con semi
2 godz.
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Cracker con farina di lenticchie
1 godz.
Biscotti al burro, tè matcha e vaniglia
4 godz.
Mochi
40 min