![Beccute Beccute](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/353e5e1d85fc641ad9552e30db71d69b/Derivates/822ae6a419676ba0f1053fe0149c2cbe9b8c21df.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema al limone con mirtilli
1 Std.
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Baguette con ciccioli
5h
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 Min
Pane con frutta secca
55 Min
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1h 30min
Plumcake con frutta e verdura (riciclo)
50 Min
Cracker al farro
2h