Crostata fragole e timo (vegan)
TM6 TM5 TM31

Crostata fragole e timo (vegan)

4.1 (22 oceny)

Składniki

Pasta frolla vegan

  • 80 g di zucchero
  • 100 g di mandorle pelate
  • 180 g di farina di sorgo
  • 60 g di olio di semi di mais + q.b.
  • 50 g di bevanda a base di mandorle
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci

Crema di fragole e timo

  • 30 - 50 g zucchero, a piacere
  • 100 g fragole a metà + q.b.
  • 1 rametto di timo fresco, le foglioline + q.b.
  • 300 g di bevanda a base di mandorle
  • 30 g di amido di mais (maizena)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1373.2 kJ / 328.2 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
39.5 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
3 g
Sód
2.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy