![Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25ca9ded-09ef-448d-8bf2-6fe550f0f15a/Derivates/a0e42224-ec45-46d4-b2ac-0bb101314e6c.jpg)
Wersje kompatybilne
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1 godz.
Trittico d'autore
2 Std.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 godz. 30 min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min
Bicchierini mimosa salati
2 Std.
Tartufini salati
3h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 godz. 30 min
Flan al cavolo viola
55 min
Baci di dama salati al formaggio
1 godz.