Wersje kompatybilne
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Tartufini salati
3h
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min.
Baci di dama salati al formaggio
1h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min.
Hummus di barbabietole
25 min.
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30 min.
Bignè con tre mousse
2h
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5 min.