Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
TM6 TM5 TM31

Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola

4.0 (50 ocen)

Składniki

Biscotti al pecorino

  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 45 g di burro
  • 65 g di farina tipo 00

Mousse alla barbabietola

  • 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 40 g di salmone affumicato a listarelle
  • 20 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale

Terminare la preparazione

  • finocchietto selvatico, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
369 kJ / 88.2 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
0.3 g
Sód
0.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy