
Urządzenia i Akcesoria
Blätterteig-Pizza
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken180 g
-
Blätterteig frisch (2 Platten à 275 g)550 g
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum abgezupft4 Stängel
-
Tomaten in Stücken, entkernt250 g
-
Tomatenmark30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Pizzagewürz1 geh. TL
-
Schinken, gekocht in Scheiben, in Streifen100 g
-
Oliven, grün, entsteint60 g
-
gelbe Paprika in Streifen1
-
rote Zwiebel in Ringen1
-
Champignons (opcjonalnie) groß, in Scheiben2
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
774 kcal /
3238 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
47.2 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Sód
1443 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy