Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de frutos secos variados
- 1 anís estrellado
- 100 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 800 g de batatas en trozos (3 cm)
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de pimentón
- 75 g de bebida de soja
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- brotes germinados de berro, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 306.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Sopa marroquí de lentejas rojas
30min
Vichyssoisse con pasta
35min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Hummus de calabaza asada
1h 15min
Gazpacho de melón
15min
Crema de lombarda
1 Std. 40 Min
Paté de remolacha y anacardos
10min
Sopa fría de pepino y remolacha
10min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min