Wersje kompatybilne
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
- 120 g de bulgur
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 100 g de rúcula
- 3 melocotones en dados (1 cm)
- 1 aguacate en dados (1 cm)
- 40 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 20 g de miel
- ½ cucharadita de comino molido (opcjonalnie)
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 10.6 g
- Sód
- 376.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30 min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Puré de lentejas rojas y patatas rellenas
1h
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40 min
Ensalada griega de patata
1 godz. 10 min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1h
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15 Min
Ensalada César vegana con garbanzos asados
45 min
Huevos turcos (Cilbir) con ensalada verde
30 min