Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi

Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 1200 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 200 gramů kadeřávku listy a vyříznuté košťály zvlášť
  • 1 stroužek česneku
  • 2 ančovičky, naložené v oleji scezené
  • 1 citrón pouze jemně nastrouhaná kůra
  • 35 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na pokapání
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 480 gramů bílé fazole, velké, sterilované scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
  • 200 gramů sterilované červené papriky na plátky (1 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1225 mg
Białko 29 g
Kalorie 1960 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 29 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...