Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 200 gramů kadeřávku, listy a vyříznuté košťály zvlášť
- 1 stroužek česneku
- 2 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 1 citrón, pouze jemně nastrouhaná kůra
- 35 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na pokapání
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 480 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
- 200 gramů sterilované červené papriky, na plátky (1 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované hovězí s caponatou
45 min
Galette s ratatouille
1 godz. 30 min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20 min
Krevetové máslo
Brak ocen
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1 godz.
Malajské kokosové kuře
10 godz.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 Std. 50 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 godz.
Houbovo-cizrnová směs
9h
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min