Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 500 gramů rybího filé, na větší kusy
- 260 gramů brambor, vařených (cca 2 brambory)
- 2 vejce
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů vody
- 1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Białko
- 26.45 g
- Węglowodany
- 14.26 g
- Tłuszcz
- 11.78 g
- Błonnik
- 2.26 g
Alternatywne przepisy
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1u.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Pohankové krekry s černuchou
1u.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2h 40min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Pomazánka z krabích tyčinek
6min