Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 500 gramů rybího filé, na větší kusy
- 260 gramů brambor, vařených (cca 2 brambory)
- 2 vejce
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů vody
- 1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Białko
- 26.45 g
- Węglowodany
- 14.26 g
- Tłuszcz
- 11.78 g
- Błonnik
- 2.26 g
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Kroupy se žampióny
55 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Telecí party klobásky
1 Std. 10 Min
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55 Min
Gratinovaný květák
55 Min
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1 godz. 30 min