Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek jarní cibulky
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 2 stroužky česneku
- 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek
- 30 gramů kokosového oleje
- 1 mrkev, na kolečka (7 mm)
- 1 batát, na kostky (1 cm)
- 10 gramů thajské žluté kari pasty
- 400 gramů kokosového mléka
- 50 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 350 gramů špičatého bílého zelí, na proužky
- 1 červená paprika, na proužky
- 1 cuketa, malá, podélně rozpůlená, nakrájená na plátky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 82 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 Min
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Karibské kari
45 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min