Wersje kompatybilne
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů zelené čočky
- 1000 gramů vývaru, zeleninového nebo drůbežího
- 1 sušený bobkový list
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 4 křepelčí vejce
-
150
gramů crème fraîche
lub 150 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 snítka čerstvé petržele, nasekané, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1145 kJ / 273 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 588 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové quinotto
30min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 godz. 10 min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Sýrové suflé
50 Min
Středomořský kuřecí koláč
50 Min
Vegetariánské chilli
1 Std. 5 Min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1 godz. 10 min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 Min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Banánové Paleo muffiny s kešu ořechy (bez mouky)
35min