Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvé petržele, lístky a stonky
- 5 gramů čerstvé chilli papričky, bez semínek na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů olivového oleje, plus 3–4 polévkové lžíce, na smažení
- 20 gramů jablečného octa
- 3 - 5 špetek soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 1 květák (cca 800 g)
- uzená červená paprika, na posypání
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených
- 25 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička tahini
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 125.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 11.7 g
- Sód
- 426 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 Min
Musaka
1 godz. 55 min
Bernské rösti (TM6)
Pas d’évaluation
Kari ze špičatého zelí
35 min
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30 min
Vánoční dort se sněhovými vločkami
Pas d’évaluation
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1u. 20min
Carpaccio z červené řepy
Pas d’évaluation
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Pas d’évaluation
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min