Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, napůl
- 25 gramů čerstvého zázvoru (cca 2 cm)
- 20 gramů másla
- 500 gramů čerstvých hub (např. hlívy, ryzců nebo jiných hub s pevným masem), nahrubo nakrájených
- 250 gramů kokosového mléka
- 1 polévková lžíce kari
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 875.7 kJ / 209.3 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 308.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 min
Kokosový Dhal
20 Min