Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
TM6 TM5

Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa

3.6 (19 ocen)

Składniki

  • 250 g malin, świeżych
    lub 250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 1 laska wanilii
  • 400 g mleczka kokosowego
  • 1 łyżeczka agaru
  • 60 g erytrytolu (patrz wskazówka)
  • 1 ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
  • 3 łyżki wody
  • płatki kokosa, niesłodzone, do dekoracji
    lub wiórki kokosowe, niesłodzone, do dekoracji
  • liście mięty, świeże, do dekoracji

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
991.6 kJ / 237 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
14.4 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Błonnik
4.1 g
Sód
14.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy