
Urządzenia i Akcesoria
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
malin, świeżych250 g
-
laska wanilii1
-
mleczka kokosowego400 g
-
agaru1 łyżeczka
-
erytrytolu (patrz wskazówka)60 g
-
skrobi ziemniaczanej1 ½ łyżeczki
-
wody3 łyżki
-
płatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
237 kcal /
991.6 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
14.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1 godz. 40 min
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Budyń kokosowy z malinami
15 min
Wegetariańskie spring rollsy (TM5)
1 godz.
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 godz. 40 min
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Bezglutenowy spód do tarty
35 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40 min
Kokosowy pudding chia z malinami
3 godz. 5 min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 godz. 30 min