Urządzenia i Akcesoria
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
1 laska wanilii
-
400 g mleczka kokosowego
-
1 łyżeczka agaru
-
60 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
-
3 łyżki wody
-
wiórki kokosowe, niesłodzone, do dekoracjipłatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
14.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 godz. 30 min
Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców
1 godz. 50 min
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 godz. 40 min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50 min
Krem z białej czekolady i wody różanej
8 godz. 15 min
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Kardamonowa panna cotta z różanym syropem
3 godz. 40 min
Krem z pistacjami
20 min
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4 godz. 45 min
Pudding chia z musem jabłkowym
8 godz. 15 min
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40 min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4 godz. 20 min