Urządzenia i Akcesoria
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
1 laska wanilii
-
400 g mleczka kokosowego
-
1 łyżeczka agaru
-
60 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
-
3 łyżki wody
-
wiórki kokosowe, niesłodzone, do dekoracjipłatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
14.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańska galaretka owocowa
1 godz. 15 min
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1 godz. 40 min
Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców
1 godz. 50 min
Kulki witalności
25 min
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4 godz. 45 min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Kokosowe płatki śniadaniowe
55 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min