Urządzenia i Akcesoria
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
1 laska wanilii
-
400 g mleczka kokosowego
-
1 łyżeczka agaru
-
60 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
-
3 łyżki wody
-
wiórki kokosowe, niesłodzone, do dekoracjipłatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
14.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegetariańska zupa gulaszowa z dyni; Kokosowy ryż ze smażonymi bananami
55 min
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1 godz. 40 min
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 godz. 40 min
Verrines z rzodkiewki i koziego sera
3 godz. 20 min
Lody truskawkowo-bazyliowe
10 min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50 min
Lody brzoskwiniowo-migdałowe
8 godz. 10 min
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 godz.
Szarlotka w kokilkach
1 godz.
Serniczki z wiśniami
45 min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4 godz. 20 min