
Urządzenia i Akcesoria
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
18 porcji
Składniki
-
migdałów, ze skórką85 g
-
orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką85 g
-
orzechów pekan85 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych55 g
-
pestek dyni55 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego140 g
-
wody25 g
-
soli1 łyżeczka
-
rozmarynu, suszonego½ łyżeczki
-
pieprzu cayenne, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
152 kcal /
636 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
132 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KARNAWAŁ II
12 Przepisów
Polska
Polska