Urządzenia i Akcesoria
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
30 porcji
Składniki
-
90 g cukru
-
60 g orzechów laskowych
-
100 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
70 g oleju kokosowego
-
100 g mleka bez laktozy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
275 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY PODSTAWOWE II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Chałwa sezamowa
1 godz. 20 min
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Napój kokosowy
10 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Masło czekoladowe
40 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min
Batony z musli
50 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min