Urządzenia i Akcesoria
Croustillant Carambar et Chamallows
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
30 guimauves type Chamallows
-
175 g de riz soufflé type Smacks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1654.1 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gourmandises hybrides
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3 Std.
Caramel salé et mousse au chocolat
45 Min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 Min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 Std. 40 Min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2 Std. 45 Min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Millionnaire shortbread
7 Std. 40 Min