Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 confiseries au caramel, type Carambar
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 30 guimauves, type Chamallows
- 175 g de riz soufflé, type Smacks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654.1 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 11 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Baguette farcie au chorizo
2h 15min
Roses des sables
45min
Coupe Breizh
12h
Truffes à la noisette
1h 10min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2h 20min
Gâteau au caramel
45min
Délice au Carambar
2h 30 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min