Tarte fine au chocolat et à la banane
TM6 TM5 TM31

Tarte fine au chocolat et à la banane

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 120 g de beurre demi-sel
  • 250 g de farine de blé (T 45) + un peu pour le plan de travail
  • 60 g de sirop d'agave
  • 1 c. à café de vanille en poudre
  • 1 œuf
  • 100 g de chocolat au lait praliné (spécial dessert)
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 bananes
  • 30 g de chocolat noir

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1580 kJ / 378 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
22 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy