Urządzenia i Akcesoria
Minicannelés aux speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
100 g de crème liquide 35% m.g.
-
100 g de chocolat détaillé en morceaux
-
10 biscuits speculoos
-
70 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
120 g de farine de blé
-
1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
80 g de beurre fondu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
969.8 kJ /
232.4 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cookies double chocolat
1 godz. 30 min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 min
Rochers coco
30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2 godz. 30 min
Biscuits craquelés au chocolat
2 godz. 35 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Entremets aux pommes à la vanille
4 godz. 40 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Cookies choco-speculoos
30 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Entremets façon tiramisu
5 godz.