Ficelles aux lardons et herbes de Provence

Ficelles aux lardons et herbes de Provence

4.7 50 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de blé semi-complet ou blanche, et un peu pour fariner
  • ½ c. à café de sel
  • 125 g de lardon allumettes
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 510 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...