Urządzenia i Akcesoria
Korean bao beef sliders
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Bao buns
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk220 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
white sugar70 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baking powder2 ½ tsp
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 pinch
Patties
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
extra virgin olive oil20 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
breadcrumbs40 g
-
egg yolks2
-
soy sauce20 g
-
chilli paste20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
sesame oil10 g
-
brown sugar10 g
-
ground ginger¼ tsp
-
pork mince broken into pieces250 g
-
beef mince broken into pieces250 g
Spicy coleslaw
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
Chinese cabbage (wombok) shredded150 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Sriracha (optional - see Tips)¼ tsp
-
black sesame seeds1 ½ tsp
-
white sesame seeds1 ½ tsp
Assembly
-
boiling water500 g
-
vegetable oil to shallow fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
414.7 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
3228.5 kJ /
768.7 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Tandoori chicken
45 min
Korean fried chicken
4 godz.
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Smash burger taco
40 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min