Urządzenia i Akcesoria
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45 min
'Skinny' pineapple cordial
1 godz. 40 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Espresso caramel sauce
45 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min