Urządzenia i Akcesoria
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Poached eggs using blade cover
30 min