Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharadita de mantequilla
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 500 g de carne picada de ternera
- 100 g de salchichas blancas frescas (sin la piel)
- 2 huevos
- 150 g de crème fraîche
- 100 g de espinacas baby frescas
- 1 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 750 g de agua
- 1 cucharada de mostaza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 611.8 mg
Alternatywne przepisy
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 Min
Rollo de carne crujiente
1h
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min
Pastel de repollo
45 Min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Lomo y patatas tonnato
1h
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 Min
Terrina de carne con huevo duro
1h 30min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Pastel de carne con costra
1h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5 Std.