![Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5) Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/716b8ecc0f0c367a90980e5973cd3720/Derivates/80f2b5c194b330d1c6174eeead9d50e103390a24.jpg)
Wersje kompatybilne
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 812 mg
Alternatywne przepisy
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min