Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
onion quartered40 g
-
garlic cloves2
-
pork mince (see tip)600 g
-
breadcrumbs20 g
-
medium egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Tomato Sauce and Meatballs
-
onion quartered80 g
-
garlic clove1
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fresh basil leaves torn in pieces15
-
sugar1 tsp
-
ground cinnamon (opcjonalnie)2 - 3 pinches
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steaming Meatballs and Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
milk200 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
ground nutmeg¼ - ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1354 mg
Białko
28.7 g
Kalorie
2517.4 kJ /
601.7 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Stuffed Crust Salami Pizza
1 godz. 50 min