Urządzenia i Akcesoria
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chicken and Creamy Tomato Sauce
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
onion quartered70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
extra virgin olive oil plus 1 tsp20 g
-
fresh basil leaves15 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 ½ - 2 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm thick)800 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil25 g
-
basmati rice300 g
Finalisation
-
mascarpone250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892.5 mg
Białko
30.7 g
Kalorie
2071.2 kJ /
495 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Pizzaiola
50 min