
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chicken and Creamy Tomato Sauce
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
onion quartered70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
extra virgin olive oil plus 1 tsp20 g
-
fresh basil leaves15 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 ½ - 2 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm thick)800 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil25 g
-
basmati rice300 g
Finalisation
-
mascarpone250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
495 kcal /
2071.2 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
28.2 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
892.5 mg