Urządzenia i Akcesoria
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)200 g
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt or to taste3 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sugar1 tsp
-
milk300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288 mg
Białko
47 g
Kalorie
2235 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham, Egg and Chips
30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Butter Chicken
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min