Spaghetti pomodoro, olive e capperi

4.7 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olive nere denocciolate
    50 g
  • peperoncino piccante rosso (opcjonalnie) piccolo
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di timo fresco
    1 cucchiaino
  • di capperi dissalati
    2 cucchiai
  • di spaghetti
    320 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 393.8 kcal / 1647.3 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 65.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 326.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...