Pasta alla Norma leggera

Pasta alla Norma leggera

4.4 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori ciliegino a metà
    700 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di basilico fresco lavate
    3 foglie
  • di melanzane lunghe (vedere consigli)
    500 g
  • di acqua
    1500 g
  • di pasta secca corta tipo penne
    320 g
  • di fiocchi di latte (formaggio fresco)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 27.2 kcal / 1160 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 29.2 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 0.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...